Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Teszteld az Ambi Pur újdonságait! 200 tesztcsomagot sorsolnak

Európai körutazásra jogosító Interrail vasúti bérletet nyerhet két személy részére!

Nyereményjátékok 2017

Élet az EU-ban – tudja-e, milyen jogok illetik meg más uniós országokban?
Szeretne tanulni vagy céget alapítani egy másik EU-országban, de nem ismeri az ezzel kapcsolatos jogait? Tudja-e, mit kell tennie, ha késik a gépe, vagy ha a külföldi tartózkodása alatt megbetegszik?
Az Európai Unió idén március 25-én ünnepli a Római Szerződés aláírásának 60. évfordulóját. 1957 óta az EU egyre több jogot biztosít az uniós polgárok számára, köztük azt, hogy a helyi állampolgárokkal egyenlő bánásmódban részesüljenek, ha más uniós országban telepednek le, vállalnak munkát, illetve folytatnak tanulmányokat vagy üzleti tevékenységet.
Tesztelje, mennyire ismeri az uniós jogait – vegyen részt a kvízjátékunkban! Ha helyesen válaszolja meg az öt kérdésünket, európai körutazásra jogosító Interrail vasúti bérletet nyerhet két személy részére. 

Kattints a részletekért:







Regisztrálj és nyerj!