Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Augusztusi NYEREMÉNYJÁTÉKOK

Trnd terméktesztelés

ingyen termékminták
Ingyenes termékminták, terméktesztelés


A trnd véget vet a zavaró és idegesítő reklámoknak. A trnd a termékek és szolgáltatások megismertetésének új formája. Regisztrálj az alábbi linken. Töltsd ki a kérdőíveket (hogy tudják mik érdekelnek, hány éves vagy stb. Folyamatosan indulnak projektek, ha bekerülsz egy projektbe akkor termékmintákat kapsz saját felhasználásra és továbbadásra. Annyi a feladatod hogy "szájreklám" segítségével mond el barátaidnak ismerőseidnek és írd le a tapasztalataidat.
Én több projektben részt vettem már (Ariel folttisztító, Ariel mosókapszula, Tchibo, Sió, Dreher, Braun, Mr. Muscle, Braun, Szerencsejáték Zrt.)Ha tudtok ti is ilyen terméktesztelő oldalakat akkor kérlek írd meg nekem hozzászólásban itt van a facebookon üzenetben vagy a szombat138@freemail.hu emailcímen.
http://www.trnd.com/hu/

http://ingyenestermekek.blogspot.hu/Nyerj 2 fős, 2 éjszakás wellness pihenést a Hotel Napfény Zalakarosba!

Minden nap ingyen falmatrica!

Minden nap ingyen falmatrica!
Ingyen!

Ingyen gumicukor

Ingyen gumicukor
Ingyen gumicukor

Válassz most ingyenes Libero Newborn termékmintát!

Válassz most ingyenes Libero Newborn termékmintát!
Termékminta