Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerd meg a 2 darab 4 ezer forintos sorsjegycsomag egyikét!

FEDEZD FEL A NIVEA KÉK VILÁGÁT ÉS NYERJ!

Nyereményjátékok 2016


ŐSZI SZÉPSÉGMEGÚJULÁS - FEDEZD FEL A NIVEA KÉK VILÁGÁT ÉS NYERJ!
Egy élményekkel teli nyár a bőrünket sem hagyja érintetlenül: a túlzásba vitt napozás, a strand klóros vagy a tenger sós vize után ősszel bőrünknek és hajunknak is szüksége van a feltöltődésre, mielőtt beköszönt a hidegebb idő. Add meg neki, amit kíván, hogy ápoltan, hidratáltan vághass bele az új évszakba, és kaparintsd meg ajándékcsomagjaink egyikét!

Hogy miként?
Vásárolj minimum 1000 Ft értékben bármilyen NIVEA terméket, hogy megnyerhesd a 3 darab 100 000 forint értékű NIVEA ajándékcsomag vagy az 1-1 db vásárlási helyhez kötött 50 000 Ft-os vásárlási utalvány egyikét, melyet az Auchan, dm drogerie markt, Rossmann, Spar/ Interspar, illetve Tesco üzletláncokban használhatsz fel. Regisztrációért küldj normál díjas üzenetet a +36 30 644 4690-es számra a vásárlást igazoló blokk vagy számla adataival (AP-kód, bizonylatszám, vásárlás helye, dátuma és időpontja)!
A promóció 2016.09.01. – 2016.09.30 között érvényes.
Kattints a részletekért:





Nyereményjáték és részletek



Regisztrálj és nyerj!