Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy filagóriát!

Nyerj egy 2 fős 2 éjszakás pihenést Békéscsabán a Hotel Arcanumban!

Nyereményjátékok 2016 

Nyerj egy felejthetetlen élményt a Parfümcenter és a NeMaradjLe.hu közös húsvéti nyereményjátékán!
Nyereményjátékunkban 2 fős 2 éjszakás pihenést ajánlunk fel, standard kategóriás, franciaágyas szobában, a NeMaradjLe.hu jóvoltából, Békéscsabán a Hotel Arcanumban!
Félpanziós ellátás és a wellness centrum korlátlan használata (fürdőrészleg: pezsgőfürdő, élményzuhanyok, merülő medence, kneipp medence; szauna részleg: gőzkabin, finn szauna, aroma kabin; törülköző, fürdőköpeny és szauna lepedő; fitness terem használat) várja a nyertest és partnerét, továbbá korlátlan masszázsfotel használat, WIFI, szobai széf, zárt parkoló és kerékpárok is rendelkezésükre állnak.
Az utalvány 2016. június 30-ig felhasználható a szállodával egyeztetetve a szabad helyek függvényében, kivétel kiemelt időszakokban illetve ünnepnapokon.









Regisztrálj és nyerj!