Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy filagóriát!

Nyerj Bosch konyhai gépeket!

Nyereményjátékok 2016

Süss valami finomat a Budafoki élesztő segítségével, töltsd fel receptedet, valamint az elkészült étel fotóját a recepttárba és nyerj stílusos konyhai gépeket!
A játék 2016. március 10. – 2016. április 3. között tart. A beküldött recepteket szakmai zsűri értékeli, a legjobbakat pedig értékes nyereményekkel díjazzuk. Receptjeidet beküldheted Sós finomságok, Édes finomságok, illetve Mentes (gluténmentes) finomságok kategóriában.

A legjobb recept beküldője kategóriától függetlenül egy a Budafoki Élesztő színeiben pompázóBosch konyhai robotgéppel gazdagodik, a kategóriák győztesei pedig Bosch botmixert nyerhetnek. Emellett minden győztesünk megkapja zsűritagunk, Tóthné Libor Mária, vagyis a Limara Péksége blog szerzőjének Házi Pékek Alapkönyve című könyvét is, amelyből további praktikákat tanulhatsz az otthon sütésről!

Kattints a további részletekért:







Regisztrálj és nyerj!