Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy filagóriát!

Nyerd meg a 3 db Remington szépségápolási ajándékcsomag egyikét!

Nyereményjátékok 2016

Ébredj arra, hogy még sosem volt ennyire szép a bőröd!
A REVEAL elektromos arctisztító a ráncok mélyéről és a pórusokból is eltávolítja a szennyeződéseket, sminkmaradványokat. A kefés fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiájának segítségével az arcápolás sokkal hatékonyabb, az arcbőr tisztán tartható, felfrissül, a masszírozó fejnek köszönhetően pedig a bőrt mintha kicserélték volna.
REGISZTRÁLJ ÉS NYERJ!
Nyerd meg a 3 db Remington szépségápolási ajándékcsomag egyikét!
Az arcápolás mellett ugyanolyan fontos, hogy testünket is megfelelő állapotban karbantartsuk. Legyél Te a szerencsés és nyerd meg a 3 db Remington szépségápolási ajándékcsomag egyikét, mely tartalmaz egy elektromos testkefét és egy profi pedikűr készletet is! Nem kell mást tenned, csak regisztrálj az alábbi linken.

A játék időtartama: 2016. március 1. – 31.
Nyereménysorsolás időpontja: 2016. április 4.








Regisztrálj és nyerj!