Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy filagóriát!

Kérj nevet Te is Zeusztól és nyerj!

Nyereményjátékok 2016 

Kedves Földi Halandó!

Kérj nevet Te is Zeusztól és nyerj!

Zeusz decemberben úgy döntött, hogy új nevet ad a Danone Görög Krémjoghurtoknak, így az isteni kényeztető finomságok már Danone Oikos Görög Krémjoghurt néven várnak Benneteket az áruházak polcain. Azóta annyira belejött az átnevezésbe, hogy most rajtatok a sor! Február 14-ig tartó nyereményjátékunkban kérjetek Ti is saját görög nevet Zeusztól és nyerjetek!

Nyerj isteni kényeztető ajándékcsomagot!
Miután megkaptad Zeusztól személyre szabott görög neved, ne felejts el regisztrálni nyereményjátékunkban, amelyben egészen február 14-ig minden nap kisorsolunk 1 db 10.000 Ft értékű AVON ajándékcsomagot, melyet az isteni kényeztetés jegyében az AVON Planet SPA termékcsalád Heavenly Hydration olívaolajos kényeztető testápoló termékeiből állítottunk össze!
A játék időtartama: 2016. január 11-február 14. 











Regisztrálj és nyerj!