Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Nyerd meg a 6 db babaápolási ajándékcsomag egyikét!

Nyereményjáték 
Kulcs Patika Nyereményjáték
Kulcs Patika Nyereményjáték


Válaszolj  3 egyszerű babaápolási kérdésre és nyerd meg a 6 db babaápolási ajándékcsomag egyikét! Teljesítsd a nyereményjáték feltételeit és nyerj!
A Játék során kisorsolásra kerül 
- 1 db ManóMenü ajándékcsomag: (1db Anya, kérek még! című könyv, 1 db ManóMenü babaolaj, 1db pürétartó, 1db jégkockatartó) 
- 1 db Babatappancs ajándékcsomag 1 (1db Mamajoo BPA mentes „Első ajándék szettem”) 
- 1 db Babatappancs ajándékcsomag 2 (1db 5000ft értékű, a babatappancs.hu webáruházban beváltható ajándékutalvány, 1db kézfogós szoborkészítő szett) 
- Babamamatudakozó.hu ajándékcsomag (1db újszülött kelengyecsomag) 
- Bioderma babaápolási ajándékcsomag (1db ABCDerm Fürdető 200 ml, 1db ABCDerm Relaxáló babamasszázs olaj 200 ml, 1db ABCDerm Hidratáló krém 200 ml, 1db Photoderm Mineral SPF50+ 100g – fényvédő, 1db Gyermekfürdető törölköző) 
- Kulcs Patikák babaápolási ajándékcsomag (20.000 Ft értékű Kulcs Patikák hálózatban kapható termékekből összeállított termékcsomag)
A Játék 2021. március 8. napján 12 óra 00 perctől 2021. március 31. napján 23 óra 59 percig tart.
Kattints a részletekért:





Regisztrálj és nyerj!