Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Nyerd meg a négy darab sárvári wellness pihenés egyikét!

Nyereményjáték 
Sárvár wellness Nyereményjáték
Sárvár wellness Nyereményjáték

Neked gyorsabban menne a kirakós játék? Próbáld meg, és legyen a Tiéd akár a négy darab sárvári wellness pihenés egyike! Vagy a számtalan különdíj valamelyike. Tegyél egy próbát! 
Nyeremények:
- A kirakós játékban résztvevők között a Park Inn by Radisson Sárvár, a Danubius Health Spa Resort Sárvár, a Tinódi Fogadó és az Atmoszféra apartman jóvoltából egy-egy, két főnek szóló, két éjszakás wellness pihenést sorsolnak ki. 



- Ezen felül különdíjként 5x2 darab, a Sárvár Gyógy- és Wellnessfürdőbe szóló fürdőbelépőt, illetve a sárvári kalandparkban beváltható 5x2 darab kötélpálya jegyet is kiosztanak a játékosok között. - Valamint a szerencsések között gazdára talál egy darab két fő részére szóló hidegterápia utalvány, amit a Bassiana Hotelben lehet beváltani.
- Kisorsolnak továbbá egy, a Tinódi Fogadó által felajánlott ajándékcsomagot is
A nyereményjáték 2019. február 22-én 0:00-kor indul, és az összes jelentkező számára 2019. május 19-én 23:59-kor zárul
Kattints a részletekért:

Nyereményjáték és részletek


Regisztrálj és nyerj!