Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerd meg az értékes De’Longhi termékek egyikét!

Nyerj egy bőröndöt Bonduelle termékekkel megtöltve, egy Russell Hobbs konyhai kisgépet vagy a fődíjat egy 100.000 Ft értékű Vista utazási utalványt!

Nyereményjáték 
Bonduelle Russell Hobbs Vista Nyereményjáték
Bonduelle Russell Hobbs Vista Nyereményjáték


4 héten át minden szerdán feltesznek egy-egy kérdést, a helyesen válaszoló kommentelők között pedig 4 db Bonduelle finomságokkal teli bőröndöt, valamint 4 db Russell Hobbs konyhai kisgépet sorsolnak ki! Érdemes minden héten játszanod, mivel a játék fődíja egy 100.000 Ft értékű Vista utazási utalvány, melyet mind a 4 kérdésre helyesen válaszoló játékosok között sorsolnak ki szeptember 12-én!
Heti kérdés: Melyik országból származik a rizottó?
A válaszokat augusztus 22-én reggel 8.00 óráig várják. Sorsolás: augusztus 22-én, 12.00 órakor
Nyeremények: minden héten 1 db Bonduelle bőrönd Bonduelle termékekkel megtöltve és 1 db Russell Hobbs konyhai kisgép
Fődíj: 1 db 100.000 Ft értékű Vista utazási utalvány
A nyereményjáték 2018. augusztus 15. szerdán, 10:00 órakor indul és 2018. szeptember 12. szerdán, 10.00 órakor zárul le. A játék időtartama alatt minden szerdán 12.00 órakor kerülnek kisorsolásra a nyertesek. A fődíj 2018. szeptember 12. szerdán, az utolsó heti nyertessel együtt 12:00-kor kerül kisorsolásra.
Kattints a részletekért:

Nyereményjáték és részletek
További részletek


Regisztrálj és nyerj!