Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy szendvicssütőt!

Nevezd kedvencedet KUTYA-MACSKA SZÉPSÉGVERSENYEN!

Nyereményjáték 
Spar Nyereményjáték
Spar Nyereményjáték

Nevezd kedvencedet KUTYA-MACSKA SZÉPSÉGVERSENYEN! Keresik a legcukibb kutyusokat, cicusokat, és ha épp Te vagy az egyikük büszke gazdija, Szenzációs nyeremények várnak rátok!
A fődíj egy 2 fő részére szóló koppenhágai hosszúhétvégére jogosító utazási utalvány a VIP Travel utazási iroda szervezésében, 200 000 Ft értékben. A nyeremény 2019. augusztus 31-ig használható fel a nyertes által választott időpontban Budapest – Koppenhága retúr repülőút és koppenhágai szállás igénybevételére. 
Kisorsolásra kerül továbbá 5 db 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány, mely felhasználható a magyarországi SPAR, SPAR partner vagy INTERSPAR áruházakban.
A szavazók között is sorsolnak!
A Játék zárásának időpontja: 2018. szeptember 12. 24:00 óra 
Kattints a részletekért:

Nyereményjáték és részletek




Regisztrálj és nyerj!