Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy egész karton Moments Intenso-t!

Nyerj egy évere elegendő Zewa termékekből álló ajándékcsomagot!

Zewa Nyereményjáték
Zewa Nyereményjáték
Nyereményjáték

Ajjaj, nem lesz valami rózsás a helyzet a Zewa fürdőszobájában, ha nem segít a Csőmester!
Segíts abban, hogy végig érjen a víz a csőben!
Forgasd az elemeket, hogy akadálytalanul végigérjen a víz. Juss túl minél több pályán 3 percen belül, regisztrálj, és versengj a többiekkel a nyereményekért!
NYEREMÉNYEK 
Fődíj: 1 évre elegendő száraz és nedves toalettpapír (36 csomag Zewa Just 1 5 rétegű toalettpapír 6 tekercs és 36 csomag Zewa nedves toalettpapír 42 db (5 féléből választhat a nyertes)
A fődíj havi bontásban:3 db Zewa Just 1 5 rétegű toalettpapír 6 tekercs 3 db Zewa nedves toalettpapír 42 db (5 féléből választható: Zewa Pure nedves toalettpapír 42 db, Zewa Kids nedves toalettpapír 42 db, Zewa Natural Camomile nedves toalettpapír 42 db, Zewa Almond Milk nedves toalettpapír 42 db, Zewa Aloe Vera nedves toalettpapír 42 db)
Napi nyeremények – Összesen 28 db csomag, mely tartalma csomagonként: 1 csomag Zewa Just 1 5 rétegű toalettpapír 6 tekercs és 3 féle Zewa nedves toalettpapír 42 db (Pure, Almond, Kids).  
A Játék 2018.06.06. 15.30 órától 2018.06.20. 23:59-ig tart. 
Kattints a részletekért:




Nyereményjáték és részletek
Nyereményjáték asztali gépről
Nyereményjáték mobilról


Regisztrálj és nyerj!