Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Júniusi Nyereményjátékok

Nyerd meg a Walmark, Kneipp vagy a Mogli ajándékcsomagot gyereknapra!

Unipatika Nyereményjáték
Unipatika Nyereményjáték
Nyereményjáték

Fejtsd meg a játék oldalán a feladványt. A helyesen válaszolók között kisorsolnak 1 db Walmark, 1 db Kneipp és 1 db Mogli ajándékcsomagot! Hajrá!!!
1 db Walmark Marslakócska csomag
Tartalma: Marslakócska Imunaktiv szirup narancs 150ml, Marslakócska Gummi bodza ízű gumivitamin 60db, Marslakócska Imunaktic eper ízű rágótabletta 30db
1 db Töpfer Mogli csomag
Tartalma: Bio Tiger kakaós keksz, Bio Nuss-Mix gyümölcs, Bio Dzsungelrudacskák, Bio Pereckígyók, Bio Moothie alma-banán-eper, Mogli magazin, Mogli matrica válogatás.
1 db Kneipp csomag
Tartalma: 2 db Naturkind Tusfürdő és sampon 200ml, 1 db Naturkind Színes fürdőkristály 2x20g, 2 db Naturkind Habzó fürdőkristály 70g, 1 db Naturkind Habfürdő 40g, 2 db Naturkind Pezsgőfürdő 80g
Játék ideje: május 27. 20:00

Kattints a részletekért:
Nyereményjáték és részletekMinden nap ingyen falmatrica!

Minden nap ingyen falmatrica!
Ingyen!

Ingyen gumicukor

Ingyen gumicukor
Ingyen gumicukor

Válassz most ingyenes Libero Newborn termékmintát!

Válassz most ingyenes Libero Newborn termékmintát!
Termékminta