Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Januári Nyereményjátékok

Nyerd meg a Walmark, Kneipp vagy a Mogli ajándékcsomagot gyereknapra!

Unipatika Nyereményjáték
Unipatika Nyereményjáték
Nyereményjáték

Fejtsd meg a játék oldalán a feladványt. A helyesen válaszolók között kisorsolnak 1 db Walmark, 1 db Kneipp és 1 db Mogli ajándékcsomagot! Hajrá!!!
1 db Walmark Marslakócska csomag
Tartalma: Marslakócska Imunaktiv szirup narancs 150ml, Marslakócska Gummi bodza ízű gumivitamin 60db, Marslakócska Imunaktic eper ízű rágótabletta 30db
1 db Töpfer Mogli csomag
Tartalma: Bio Tiger kakaós keksz, Bio Nuss-Mix gyümölcs, Bio Dzsungelrudacskák, Bio Pereckígyók, Bio Moothie alma-banán-eper, Mogli magazin, Mogli matrica válogatás.
1 db Kneipp csomag
Tartalma: 2 db Naturkind Tusfürdő és sampon 200ml, 1 db Naturkind Színes fürdőkristály 2x20g, 2 db Naturkind Habzó fürdőkristály 70g, 1 db Naturkind Habfürdő 40g, 2 db Naturkind Pezsgőfürdő 80g
Játék ideje: május 27. 20:00

Kattints a részletekért:
Nyereményjáték és részletek1 megjegyzés:

Nyerj egy családi wellness hétvégét!

Nyerj egy családi wellness hétvégét!
Nyerj egy 2 felnőtt és egy 10 év alatti gyermek, 2 éjszakás pihenést a noszvaji bababarát Oxigén Hotel Family&Spa****superior szállodában!

Nyerj 2 fős, 2 éjszakás wellness pihenést a Hotel Napfény Zalakarosba!

Minden nap ingyen falmatrica!

Minden nap ingyen falmatrica!
Ingyen!

Ingyen gumicukor

Ingyen gumicukor
Ingyen gumicukor

Válassz most ingyenes Libero Newborn termékmintát!

Válassz most ingyenes Libero Newborn termékmintát!
Termékminta