Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Nyerj egy fiús vagy egy lányos ajándékcsomagot!

Nyereményjáték
Apuci blog Nyereményjáték
Apuci blog Nyereményjáték

A nyereményjáték oldalán csak válaszd ki a reakció gombok segítségével, hogy a fiús vagy a lányos csomagot szeretnéd-e megnyerni és május 30-án kisorsolják a két nyertest.
NYEREMÉNYEK:
Fiús csomag: Roary kisautó, játékfigurával, 12 darabos Creative Jungle színes ceruza készlet, 12 darabos Emoji öntapadós füzetcímke, 3 darabos Gomu radír, Pókemberes vonalas füzet, 3D puzzle: mérleg, A dzsungel könyve kifestő 50 matricával, Verdák kártyajáték és Mancsőrjárat buborékfújó.
Lányos csomag: Fifi kertész szett, 12 darabos Creative Jungle színes ceruza készlet, 12 darabos Minnie egér öntapadós füzetcímke, 3 darabos Gomu radír, Lovas vonalas füzet, 3D puzzle: hárfa, A kis hableány kifestő 50 matricával, Jégvarázs kártyajáték és Jégvarázs buborékfújó.

Kattints a részletekért:




Nyereményjáték és részletek



Regisztrálj és nyerj!