Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy szendvicssütőt!

Nyerd meg az 500 darab dm Kedvencek egyikét!

dm Kedvencek Nyereményjáték
dm Kedvencek Nyereményjáték
Nyereményjáték

A kiránduló idő és strand szezon már a nyakunkon, de a megfelelő felszerelés nélkül senkit sem engedünk útjára! Épp ezért májusban egyedi vászon táskában lapulnak az utazásokhoz használatos termékek! Csak dobáld be kedvenceidet egy kényelmes válltáskába, és vágj neki az idei, izgalmas utazásnak!

Továbbra is limitált mennyiségben, havonta egységesen 500 darab dm Kedvencek talál majd szerencsés gazdára. A sorsolás menete változatlan, ezt megelőzően 24 óra áll rendelkezésre a jelentkezésre.

Ha megnyerted a limitált kiadású ajándékok egyikét, 2 990 forintért tudod kiváltani azt az általad választott dm üzletben. (Az ajándékok tényleges értéke 5 000-20 000 Ft között mozog.)

Regisztráció 2018.05.07. 10 óra-2018.05.08. 10 óráig!
Kattints a részletekért:




Nyereményjáték és részletek



Regisztrálj és nyerj!