Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy szendvicssütőt!

A tartós sminknek esélye sincs. Nyerd meg Te a legújabb NIVEA termékcsalád tagjait! 100 nyertest sorsolnak!

NIVEA Nyereményjáték
NIVEA Nyereményjáték
Nyereményjáték

A NIVEA új, fekete tea kivonatot tartalmazó Expert Micellás Arctisztító termékcsaláddal jelentkezik. Már nem kell hosszú perceket töltened a fürdőszobában. A tartós sminknek ezúttal esélye sincs! Az új Expert Micellás Vízgyengéden távolítja el a tartós sminket és nem hagy zsíros filmréteget maga után. Ha vízálló sminket viselsz, az Expert Micellás Arctisztító Kendő vagy az Expert Micellás Szemfestéklemosó éppen neked való.

Most ráadásul exkluzív lehetőséged van tesztelni újdonságainkat. Elegendő kiválasztanod a számodra leginkább megfelelő terméket, és ha Te leszel a kisorsolt 100 szerencsés egyike, kipróbálhatod újdonságokat.
A nyereményjáték ideje: 2018. április 30- május 14.

Kattints a részletekért:




Nyereményjáték és részletek



Regisztrálj és nyerj!