Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy 30 ml-es Plein Fatale parfümöt!

Terméktesztelés: Bondex Vintage Effect festék és Metal Effect Wax!

Terméktesztelés, Termékminta
Terméktesztelés, termékminta
Nyereményjátékok 2017

500 trnd-partner számára nyílik lehetőség arra, hogy tesztelhesse a Bondex Vintage Effect festéket és Metal Effect Wax-ot.
Az indulócsomag tartalma.
A nagykövet számára: 1x Bondex Vintage Effect festék, 1x ecset, 1x rongy, 1x keverőpálca, 1x 10x15 cm-es natúr fa ékszerdoboz, Projetmenetrend brosúra, Piackutatási Kérdőív
Közös használatra barátainkkal: 2x Bondex Vintage Effect festék, 10x kis méretű natúr fa ékszerdoboz, 4x ecset, 4x rongy, 2x keverőpálca, 

Saját és közös használatra: 1x Bondex Metal Effect Wax, 1x sablon
Szívesen részt vennél a projektben? Ha már regisztrált tag vagy akkor kattints és nézd meg érkezett e jelentkezési kuponod, ha nem vagy még tag akkor regisztrálj töltsd ki az összes kérdőívet és várd a következő projekt indulását. 
Jelentkezési határidő: április 24. délig.
Kattints a részletekért:






Regisztrálj és nyerj!