Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj LG mosógépet, Apple okosórát vagy Philips porszívót!

Nyerj akár minden nap egy Omnia Espresso kávécsomagot!

Nyereményjátékok 2016

Ecco là! Mától új játékot indítunk. Most nem a füledre, hanem a szemedre lesz a legnagyobb szükséged. Mindennap egy, a kávézáshoz vagy Olaszországhoz kötődő tárgyat töltünk meg kávészemekkel. Nincs más dolgod, mint az erről készített videó alapján megtippelni, hogy az adott tárgyat hány kávészemmel sikerült megtöltenünk.
Aki a leghamarabb eltalálja, illetve a legjobban megközelíti, hogy mennyi kávészem fért az adott tárgyba, azé lesz a napi nyereményünk, ami egy Omnia Espresso kávécsomag és egy prémium, hatdarabos Omnia kávéskészlet. Előző játékunkhoz hasonlóan, itt is egy Delonghi Scultura eszpresszófőzőgép lesz a fődíj! A nyerési esélyeidet növelheted, ha megosztod a játékot a faladon.
Tippelj az első feladványunkra, ami egy kávéscsésze, itt:







Regisztrálj és nyerj!