Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy Optima fotelt!

Több száz nyeremény a NIVEA-tól!

  1. A Játék időtartama: 2015. április 1. 00:00:01 - május 31. 23:59:59.
  2. Hogyan vehetsz részt a Játékban? Vásárolj a promócióban részt vevő NIVEA termékekből egyszerre legalább 1000 Ft értékben, regisztrálj weboldalunkon és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk (vagy számla) AP kódját (vagy számlaszámát), és a vásárlás egyéb adatait.
  3. 1 Pályázat = 1 garantált kedvezmény! Minden feltöltött Pályázatért minden Játékos választhat egy kedvezményes vásárlásra jogosító kupont a Garantált kedvezmények menüpont alatt található ajánlatok egyikéből. Egy Játékos annyi kupont választhat, ahány Pályázatot töltött fela promóciós weboldalon.
  4. Üzletlánconként is nyerhetsz! A Játék során az országos főnyeremény mellett 4 üzletláncban vásárlási helyhez kötött fődíjat is sorsolunk, mely egy-egy darab (összesen 4 db) családi pihenés a Bikali Puchner Birtokon. Minden Játékos annak az üzletláncnak a fődíj sorsolásán vesz részt, amelyben a NIVEA termékeket vásárolta, és amelyet megjelölt a Pályázat feltöltése vagy beküldése során. Egy Játékos több üzletlánc sorsolásán is részt vehet, amennyiben több láncban legalább 1000 Ft értékben vásárolt, és ezen vásárlásokkal külön-külön pályázott a Játék során.

Nyeremények

4 fős karib-tengeri hajóút, utazással

Nyerj egy családi Karibi álomutazást! Ez a hajóút biztos, hogy kikapcsol és élményekkel tölt fel, hiszen az utazásról, a teljes ellátásról és a gyönyörű látnivalókról mi gondoskodunk.

Családi pihenés a Bikali Puchner Birtokon, Élménybirtok belépővel

A Bikali Élménybirtok Magyarország első tematikus élményparkja, mely garantáltan összehozza a családot! Egyedülálló módon idézi fel és kelti életre a középkori Magyarországot.

Heti 10 db NIVEA utazótáska, NIVEA termékekkel

Összegyűjtöttük Neked a legnépszerűbb NIVEA termékeket egy utazótáskába, hogy bárhol otthon érezhesd magad!
Az utazótáska tartalma:
  • 1db NIVEA Creme 75 ml
  • 1db NIVEA Soft 200 ml
  • 1db NIVEA MEN Original After Shave Balzsam 100 ml
  • 1db NIVEA MEN Original Care Tusfürdő 250 ml
  • 1 bliszter Labello Classic
  • 1 bliszter Labello Hydro Care

3 db NIVEA törölköző és 3 db NIVEA esernyő

Tiéd lehet a napi 3 db NIVEA fürdőlepedő vagy a 3 db NIVEA esernyő egyike, melyek igazán praktikus kiegészítők a hétköznapokban.


Regisztrálj és nyerj!