Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj Alpro ajándékcsomagot!

Tavaszi kuponnapok a SUGÁR-ban

Óriási kedvezmények a SUGÁR Üzletközpontban 2015. április 9. és 11. között!
2015. április 9. és 11. között akciós kuponhétvégével várjuk látogatóinkat a SUGÁR Üzletközpontban, amelynek keretében 20, 30 vagy akár 50 százalék kedvezménnyel is vásárolhatnak üzleteinkben!
A kuponfüzeteket már átveheted a Sugár Üzletközpont hostesseinél, illetve 2015. április 8-tól megtalálhatóak az akcióban résztvevő üzletekben is! Vagy akár le is töltheted Tavaszi kuponlapunkat, és már érvényesítheted is a kedvezményeket! A kuponokat azonban nem csak egy új ruha, egy jó könyv, esetleg egy új szemüveg vásárlásánál használhatod, hanem ezen a hétvégén kedvezménnyel vásárolhatsz páros popcorn menüt a Sugár Moziban, alacsonyabb áron bowlingozhattok a Sugár Bowling & Pub-ban, de most kedvezményekkel juthatsz a Sugár Fitness bérletéhez, vagy veheted igénybe a Sugár Játszóház szolgáltatásait is!

Az akcióban résztvevő üzletek: ARANYPÓK, Ametiszt, BÁV, BERCOLINI, Biotech USA, Coffee with Sugar, Dorothy & Aby, ERA, Euronics, FORNETTI, GALAXY JÁTÉKÁRUHÁZ, GameCity, HÁDA, HERBÁRIA, A.INCZE, LIBRI, M Fashion by Marianna, MedosTORE, MONA DIVAT, NAIL&GO, OFOTÉRT, ÓRAVILÁG, RIALTO, SOFT, SUGAR BOWLING & PUB, SUGÁR FITNESS, SUGÁR JÁTSZÓHÁZ, SUGÁR MOZI, SugárZoo, Telenor, T-Partner üzlet, Ungaro Swiss Deluxe Watch Store, Valentina Cipőbolt, VIVAMED

Az akciók részleteiről érdeklődj az üzletekben! 
Nyereményjátékok és kuponok

Regisztrálj és nyerj!