Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Teszteld az Ambi Pur újdonságait! 200 tesztcsomagot sorsolnak

Nyereményjátékok gyermekeknek

Folyamatos nyereményjátékok:

Farkasházi Réka és a Tintanyúl
NyereményjátékHatáridő: 2015.02.10 10:00
A Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar a Fonogram-díjra jelölt Hajnali Csillag peremén című lemez után új albummal örvendezteti meg a közönségét. Követve a hagyományokat a harmadik lemez anyagának vázát is egy hazai kortárs költő, Finy Petra versei adják. Február 22-én a Budapest Jazz Clubban lemezbemutató koncertje lesz, a műsor házigazdája Dolák-Saly Róbert.

Spongyabob - Ki a vízből!
NyereményjátékHatáridő: 2015.02.10 10:00
Február 12-től végre a mozikban is láthatod kedvenc hőseidet. Ha szeretnéd megnyerni a filmes ajándékokat, válaszolj a következő kérdésekre!


Eszter-lánc koncert kicsiknek
NyereményjátékHatáridő: 2015.02.12 10:00
Családias, akusztikus koncert február 3-án, kedden 9:00, 10:00 és 11:00 órakor, a Marczibányi téren. Lépjetek be a barátságos zeneszobába, üljetek le a puha párnákra, hunyjátok le a szemeteket és máris kezdődik a varázslat! A mese-erdő közepén, ezernyi titok közepette hangszerek és bábok keltik életre a szereplőket. Kalandos útjuk gyerekdalok, népdalok, kortárs költők megzenésített versei között kanyarog. Az Eszter-lánc Mesezenekarhoz bárki csatlakozhat, és a koncert után a hangszersimogatón minden hangszerrel barátságot köthet.

Csingiling és a Soharém legendája (6)
NyereményjátékHatáridő: 2015.02.13 10:00
Gida a vidám állattündér összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér aggódva nézik Tündérlak új lakóját, a felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet. A filmben Csingiling és a Disney tündérei a megszokott, szívmelengető mesevilágból indulnak a kalandra.





Regisztrálj és nyerj!