Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy COSORI TURBOBLAZE Chef Edition Forrólevegős Sütőt!

10 szerencsést sorsolnak aki NUXE Álomtermékekkel gazdagodik!

Nyereményjátékok 2018
Nuxe Nyereményjáték
Nuxe Nyereményjáték

NUXE NYEREMÉNYJÁTÉK! TE KIT LEPNÉL MEG? Közeledik a Valentin nap... Szeretnénk Neked megkönnyíteni az ajándék kiválasztását. Nem kell mást tenned, csak a nyereményjáték oldalán  KOMMENTBEN megírni ANNAK A NEVÉT, akit meglepnél a 10 db „NUXE Álomtermékek” csomag egyikével! Hozzászólásaitokat 2018. február 13. 23:59-ig várják, másnap pedig kisorsolják a 10 szerencsést, aki NUXE Álomtermékekkel gazdagodik.
A nyeremény
Összesen 10 darab Nuxe Álomtermékek csomag. 1 db Nuxe csomag nyeremény tartalma: 1 db Nuxe Réve de Miel® kéz- és körömápoló krém 30 ml, 1 db Nuxe Huile Prodigieuse® többfunkciós szárazolaj 50 ml, 1 db Réve de Miel® ajakbalzsam 15 ml).
Kattints a részletekért:




Nyereményjáték és részletek



Regisztrálj és nyerj!