Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy 30 ml-es Plein Fatale parfümöt!

Próbáld ki a NIVEA új testápoló kollekcióját!

NIVEA Terméktesztelés
NIVEA Terméktesztelés
Nyereményjátékok 2017

Próbáld ki a NIVEA új testápoló kollekcióját! Új olajos testápolók négy különböző, fantasztikus illat értékes olajokkal. Légy azon szerencsések egyike akik kipróbálhatják!

Élj a lehetőséggel az exkluzív, csak a NIVEA hírlevélre feliratkozott felhasználóink részére meghirdetett teszteléssel! Az új NIVEA Olajos Testápolók gyorsan és könnyedén beszívódnak és érzéki illatokba burkolózott értékes olajokkal varázsolják a bőrt ragyogóvá és simává. Mintha a friss tavaszi szél simítaná végig a bőröd! Szakíts pár percet az érzéki rituáléra!


Imádod a vaníliát? Elvarázsol a rózsa? Vonz a cseresznyevirág? Vagy a kakaó simogatására vágysz? Válaszd ki, melyik illatot szeretnéd tesztelni, és regisztrálj! 50 szerencsés nyertes saját választása szerinti Olajos Testápolót nyer és az 500 első regisztrálónak termékmintát küldenek.

Kattints a részletekért:







Regisztrálj és nyerj!