Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.

Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Decemberi Nyereményjátékok

Akciós szállások! Foglalj most!

Utazok.hu - Akciós, wellness szállásajánlatok. Üdüljön, nyaraljon, pihenjen, kapcsolódjon ki a lehető legkedvezőbb árakon!

Maxepil szőrnövekedés gátló krém TERMÉKTESZTELÉS!

Maxepil Termekteszteles
Maxepil terméktesztelés
Nyereményjátékok 2017
Kipróbáltam a Maxepil szőrnövekedést gátló krémet!
A Maxepil szőrnövekedést gátló krémet mindenkinek ki kell bróbálni aki borotvál, gyantáz, epilál vagy bármilyen módon szőrtelenít. Nekem nagyon bejött.
Kb. egy hónapja kezdtem el használni. Sajnos nem tudtam betartani a weboldalon írt használati útmutatót, mert néha elfelejtettem bekenni, de így is nagyon látványos az eredmény.
Alkalmazása:

"Vigye fel a krémet vékony rétegben a frissen epilált (vagy gyantázott) bőrfelületre és dörzsölje be, majd ismételje meg a műveletet a kezelt felületen naponta kétszer egy hétig, utána pedig naponta egyszer további egy hétig. Ez egy kezelési ciklust jelent. A krém hatása már az első kezelési ciklus után meglátszik: az új szőrszálak a korábbihoz képest 1-2 hetes késéssel nőnek ki, észrevehetően vékonyabban, halványabb színárnyalattal. További 2-4 kezelési ciklus után a szőrnövekedés olyan mértékben lelassulhat, hogy az szinte teljesen leáll és csak több hónap elteltével lesz szükség szőrtelenítésre. Mindemellett, a bőre látványosan ápoltabbá, egészségesebbé válik, köszönhetően a krém növényi eredetű bőrtápláló és hidratáló összetevőinek."
Maxepil Termekteszteles
Maxepil Termekteszteles

A kezelés előtt kb. 3-4 naponta kellett borotválnom de most elég 2 hét után. Azt ígérik, pár kezelési ciklus után elég 3-4 havonta szőrteleníteni.
Próbáld ki Te is!
Szerintem az ára is nagyon kedvező hiszen nem kell sok belőle és az illata is nagyon kellemes. Gyógynövényeket tartalmaz.
Ár: Dupla méretű Maxepil krém (100ml) Eredeti ára: 7.120,- Ft Akciós ára: 4.985,- Ft.
További részletekért kattints:

Maxepil regisztráció

Az oldalon található folyamatos nyereményjáték is! Én 3 db 100 ml-es Maxepil krémet nyertem!
Regisztrálj Te is:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Töltsd ki a tesztet és nyerj értékes ajándékokat.

Töltsd ki a tesztet és nyerj értékes ajándékokat.
Nyereményjáték

Ingyen gumicukor

Ingyen gumicukor
Ingyen gumicukor

LOTTO

Liberót használtok? Akkor jár nektek az ajándék!

Liberót használtok? Akkor jár nektek az ajándék!
Termékminta

Minden nap ingyen falmatrica!

Minden nap ingyen falmatrica!
Ingyen!

NIVEA Terméktesztelés Próbáld ki a NIVEA krémet ingyen!

NIVEA Terméktesztelés Próbáld ki a NIVEA krémet ingyen!
Terméktesztelés