Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy Galaxy S24+ csúcsmobilt!

TENA Terméktesztelés

Jelenleg részt veszek egy projektben a trnd-nél amelyben a megtapasztalhatjuk a TENA Lady betétek hatékonyságát és ismertebbé tehetjük a márkát családtagjaink, barátaink körében. 
Ti ismeritek a TENA termékeket?

A TENA Lady termékek:

Vizeletvesztés esetén kézenfekvő megoldásnak tűnhet a tisztasági vagy egészségügyi betét használata. Azonban a kifejezetten inkontinenciával küzdők számára kifejlesztett speciális betétek sokkal nagyobb védelmet nyújthatnak viselőjüknek.

Biztonság
 A TENA Lady kifejezetten a híg folyadék felszívására lett kifejlesztve, mert gyorsan elvezeti és magában tartja a beérkező folyadékot, így biztonságos a viselete. 

Szárazság 
A vizelet tulajdonságainak megfelelően alakították ki, így viselőjének azonnali száraz érzést nyújt. 

Szagsemlegesítő rendszer 
Az inkontinencia betéteknek nem csupán illatosított fedőréteggel, hanem speciális szagmentesítéssel kell rendelkezniük. A TENA Lady egyedi szagsemlegesítő rendszere meggátolja a kellemetlen szagok kialakulását, így diszkrét megoldást nyújt a mindennapokban. 

Ingyenes termekminta, Termekteszteles
Termékminta, Termekteszteles

A TENA Lady termékek most még diszkrétebbek az egyedi, prémium Fresh Odour ControlTM szagsemlegesítő rendszernek köszönhetően. 
Ez a különleges technológia hatékonyan semlegesíti a szagokat, hozzájárulva ezzel ahhoz, hogy mindig frissnek és magabiztosnak érezhessük magunkat. 

A Fresh Odour ControlTM egyedi kettős hatással előzi meg a kellemetlen szagok kialakulását: 
1. lépés: Elsőként egyedi mikrogyöngyök segítségével megakadályozza az ammóniaszagot okozó baktériumok szaporodását. 
2. lépés: Másodsorban a jelenlévő ammóniát azonnal semlegesíti, megakadályozva ezzel a szagok kialakulását, így frissességet biztosít akár 8 órán át.

Itt te is kérhetsz termékmintát:




TENA Lady termékminta



A TENA újonnan bevezetett Bőrápoló termékcsaládja különleges gondoskodást nyújt a bőrnek.

TENA Sampon és tusfürdő

A kettős hatású termék kifejezetten az érzékeny bőrre és hajra lett kifejlesztve. Kondicionáló és antisztatikus tulajdonságainak és B5- vitamin- tartalmának köszönhetően megkönnyíti a haj kifésülését.
Termekteszteles




TENA Ápoló krém

Az extra száraz és érzékeny bőr igényeire kifejlesztett TENA Ápoló krém sűrű és tápláló állaga ideális választás az extra száraz bőr hidratálására. Bármely testrész ápolására alkalmas, különösen fürdés vagy zuhanyzás után. Illatmentes.

Termekteszteles
Terméktesztelés

Sajnos erről a projektről lemaradtál de ha te is szeretnél Márkanagykövet lenni, kipróbálni új termékeket, akkor csatlakozz! Regisztrálj töltsd ki a kérdőíveket és várd a következő projektet hátha neked kedvez a szerencse.




Regisztrálj és nyerj!