Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Európai körutazásra jogosító Interrail vasúti bérletet nyerhet két személy részére!

Nyereményjátékok 2017

Élet az EU-ban – tudja-e, milyen jogok illetik meg más uniós országokban?
Szeretne tanulni vagy céget alapítani egy másik EU-országban, de nem ismeri az ezzel kapcsolatos jogait? Tudja-e, mit kell tennie, ha késik a gépe, vagy ha a külföldi tartózkodása alatt megbetegszik?
Az Európai Unió idén március 25-én ünnepli a Római Szerződés aláírásának 60. évfordulóját. 1957 óta az EU egyre több jogot biztosít az uniós polgárok számára, köztük azt, hogy a helyi állampolgárokkal egyenlő bánásmódban részesüljenek, ha más uniós országban telepednek le, vállalnak munkát, illetve folytatnak tanulmányokat vagy üzleti tevékenységet.
Tesztelje, mennyire ismeri az uniós jogait – vegyen részt a kvízjátékunkban! Ha helyesen válaszolja meg az öt kérdésünket, európai körutazásra jogosító Interrail vasúti bérletet nyerhet két személy részére. 

Kattints a részletekért:







Regisztrálj és nyerj!