Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy Galaxy S24+ csúcsmobilt!

Nyerj Detki ajándékcsomagot és uzsonnás dobozt!

Nyereményjátékok 2016

Izgatott vagy a tanévkezdés miatt? Már biztosan minden fontos dolgot beszereztetek, igaz? Mi is szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy igazán jó kedvvel és boldogan indulhass el az első tanítási napodon az iskolába!
Teljesítsd a játék feltételeit és ha téged is kisorsolnak, akkor egy fantasztikus uzsonnás dobozzal vághatsz neki a sulinak! Ez még nem minden, hiszen az uzsis dobozba valami finomságot is tenni kell, ezért a nyereményt kiegészítik egy Detki kekszekből álló ajándékcsomaggal(a képen látható)!
Augusztus 31-ig tudtok részt venni a játékban, majd a lezárás után 5 szerencsés nyertest sorsolnak ki, akiket boldogan ajándékoznak meg a Detki ajándékcsomaggal és uzsonnás dobozzal!
A játék kezdete: 2016.08.18
A sorsolás időpontja: 2016.08.31

Kattints a részletekért:




Nyereményjáték és részletek



Regisztrálj és nyerj!