Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy egész karton Moments Intenso-t!

A világ legmegbízhatóbb epilátor márkája, a Braun, átírja a szép és sima bőr elérésének szabályait a legújabb Silk-épil 9 SkinSpa 2in1 epilátorával!

Nyereményjátékok 2016

A bőrradírozó rendszerrel ellátott epilátor segít egyszer és mindenkorra elhallgattatni szépséged belső kritikusát! A szépség érzése az, amikor már felkelés előtt jól érzed magad a bőrödben, még azelőtt, hogy feltennéd a sminkedet vagy kiválasztanád az aznapi ruhádat.

Az új kék sonic bőrradírozó kefe és a lila gyengéden radírozó kefe segít, hogy finoman szabadulhass meg az elhalt hámsejtektől még az olyan kényes és érzékeny területeken is, mint a dekoltázs. Mindemellett a Braun Silk-épil a négyszer rövidebb szőrszálakat is eltávolítja, mint a gyanta, melynek köszönhetőenakár 4 héten át élvezheted a szőrtelen, sima bőrt.
Sorsolás dátuma:2016 08. 16.
Hogy kiegészíthesd a szépségápolási rutinodat, a Braun Silk-épil 9 SkinSpa csomag megvásárolható a Braun Face új szépségápolási keféivel is, hogy a bőröd tetőtől-talpig gyönyörűvé váljon!

Kattints és nyerd meg:







Regisztrálj és nyerj!