Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Minden hónapban 3 db 10 000 Ft értékű Haas ajándékcsomagot sorsolnak ki.

Nyereményjátékok 2016

Megosztjuk a 101 évünket!
A Haas immár 101 éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt rengeteg hasznos praktikát sajátítottunk el és rengeteg legendát gyűjtöttünk össze.
Most mindezt örömmel osztjuk meg veletek: mostantól 101 tippet, termékeinkkel kapcsolatos érdekességet fogunk posztolni Facebook oldalunkon, persze ezeket a híreket a weboldalunkon is megtalálhatjátok. Ha figyelmesen követsz minket, nagy előnnyel indulsz nyereményjátékunkban!
Minden hónapra egy kérdés!
Júniustól kezdődően 7 hónapon keresztül minden hónapban egy újabb kérdéssel találkozhatsz az oldalunkon. A kérdések a Haas termékekhez, vagy a Haas által forgalmazott finomságokhoz kapcsolódnak. Minden hónapban más termék, illetve termékek kerülnek középpontba.
Egy kérdésre egy jó válasz
Ha a 3 lehetséges válasz közül a helyeset jelölöd meg, akkor indulsz a havi sorsoláson – sőt, a végén elhozhatod a fődíjat is.
Legendás és praktikus nyeremények
Minden hónapban 3 db 10 000 Ft értékű Haas ajándékcsomagot sorsolunk ki.
A 7. hónap végén sorsoljuk ki a fődíjat: 101 órányi kalandos üdülést a Haas legendák városaiban. Irány Győr, Bécs és Linz, ahol további legendákat és praktikákat ismerhetnek meg a nyertesek!
A nyereményjáték időtartama: 2016. június 1.- december 31.
A játékban való részvételhez kérjük, regisztrálj az oldalon!

Kattints a nyereményjátékhoz:




Regisztrálj és nyerj!