Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

10 db 12 500 forint értékű Disney ajándékcsomagot sorsolnak!

Nyereményjátékok 2016

Küldj egy képet, amelyen gyermeked szerepel és az Oroszlán őrség című mese állatcsapatának egyik tagjára hasonlít. A gyerkőc utánozhatja a csapat egyik tagját azzal, hogy az állatra jellemző pózban áll, arcfestést visel; de az is elég, ha vicces arcot vág. A fotó elnevezéseként add meg annak az állatnak nevét, amelyet a gyerkőcöd utánoz.

A csapat tagjai: Kion, az oroszlán, a csapat vezetője; Bunga, a bátor méhészborz; Fuli, a villámgyors gepárd, Beshte, az erős víziló és Ono, az okos és éles szemű gém.

A játék végén a kiírásnak megfelelő témájú képet feltöltők között 10 db 12 500 forint értékű Disney ajándékcsomagot sorsolunk ki. (A játék NEM SZAVAZÓS!)

A pályázat nyereménye: 10 db 12 500 forint értékű Disney ajándékcsomag. Az ajándékcsomag egy plüss Kion oroszlánt, egy oroszlános rajzkészletet és 3 Oroszlánkirály mese DVD-t tartalmaz.

Kattints a játékhoz:








Regisztrálj és nyerj!