Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy 30 ml-es Plein Fatale parfümöt!

Termékteszt Biovanne plus+ szépségvitamin tesztelés vége

Két hónapja szedem a Biovanne plus+ szépségvitamint

Tapasztalataim: Hajam fényes, szép, nem töredezett, egészséges a tesztelés előtt nagyon hullott most már nem, egy hajmosásnál nincs tele a kád hajszálakkal :) . Körmöm nem töredezett, nincsenek rajta foltok, egészséges. Bőröm  egészséges, nem vettem észre változást.


Ajánlottam ismerőseimnek, barátaimnak. Egy emberről tudok aki azóta elkezdte a kúrát és meg van vele elégedve, sajnos más tapasztalat nincs.






A Biovanne plus+ szépség­vitamin* értékes tápanyagokkal tölti fel szervezetünket, hogy hajunk, bőrünk és körmünk minden nap ápolt és gyönyörű megjelenést biztosítson számunkra.
A Biovanne plus+ szépségvitamin természetes szőlőmag kivonattal és ligetszépe olajjal dúsított vitamin- és ásványi anyag kombináció.
Hármas hatás: Bőrünk, hajunk és körmünk szöveteit egyaránt támogatja.
A Biovanne plus+ szépségvitamin kúraszerű szedése legalább három hónapig javasolt.
Fogyasztási javaslat: Naponta 2x1 kapszula, reggel és este, bő folyadékkal bevéve.
A Biovanne termékek gyógyszertárakban, a DM, Rossmann, Auchan, Tesco és Herbária üzletekben kaphatóak.
Kiszerelések és ajánlott fogyasztói ár:**
30db-os: 1792 Ft
90db-os: 4182 Ft
*Biovanne plus+ étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
**Az árak kereskedelmi lánconként eltérhetnek.


Esetleg ha te is kipróbáltad a Biovanne plus+ szépségvitamint és vannak tapasztalataid akkor kommentben oszd meg velünk. Köszönöm!





Ha érdekel, te is jelentkezz terméktesztelőnek ITT






Regisztrálj és nyerj!