Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy Galaxy S24+ csúcsmobilt!

Termékteszt Oral-B Professional Care 500 Elektromos fogkefe

Termékteszt Oral-B Professional Care 500 Elektromos fogkefe


Termékteszt Oral-B Professional Care 500 Elektromos fogkefe

Elektromos fogkefe 4 db pótfejjel

Aki nem használt még, elektromos fogkefét nem tudja hogy milyen érzés, aki meg már használta, nem cserélné vissza régi fogkeféjére.

Imádom, imádom és a családom összes tagja imádja az elektromos fogkefét. Reggelente nagy segítség, álmos fejjel, sietve indulás előtt, hogy jól induljon a nap.

3D tisztító hatásának köszönhetően:  "körkörös pulzáló és kehelyszerűen körbeölelő mozgással tisztít minden egyes fogat." 

Fél perces időzítő jelzi hogy minden egyes "szájkvadránsra" egyenlő hosszúságú időt szánjunk.

Indikátor sörtéi félidőben elhalványulnak, ezzel jelezve az alapos tisztításhoz szükséges fogkefefej cseréjének aktualitását (kb. 3 havonta). 

Egy töltéssel kb 1 hétig bírja. Piros villogó fény jelzi ha merül az akkumulátor.

Magyarországi forgalmazó: Oral-B

Ezt a terméket egy termékteszten kaptam, de rákerestem a neten  és az Ára: 15000,- Ft. Oral-B Elektromos fogkefét  már 5.000,- Ft-tól lehet kapni, jó karácsonyi ajándék!

Szerintem ár/érték aránya  jó.







http://ingyenestermekek.blogspot.hu/

Nézd meg a többi terméktesztelést






Regisztrálj és nyerj!