Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy egész karton Moments Intenso-t!

NIVEA Nyereményjáték Regisztrálj a napi 100db mini termékért, tesztelj és nyerj! NIVEA

Nyereményjátékok 2015
HAVER, EZT A KRÉMET NEKED TALÁLTÁK KI!
Azonnal beszívódó, nem zsíros, nem ragacsos, remek férfias illattal egy praktikus fém tégelyben. Új NIVEA MEN CRÈME – férfiak számára, akik egyszerű megoldást keresnek a száraz bőr problémájára egyetlen univerzális krém használatával.

Regisztrálj a napi 100db mini termékért, tesztelj és nyerj!

Minden nap az első 100 regisztráló 30ml-es mini terméket kap a NIVEA MEN CREME-ből és azt ingyenesen tesztelheti. Srácok mire vártok? Hölgyek, hadd küldjünk egy termékmintát a partnereteknek, férjeteknek, apukátoknak, fiatoknak!
A terméket tesztelő és a tesztelés utáni kérdőívet visszaküldő résztvevők közül 50-en ajándékcsomagot nyernek, melynek tartalma: egy NIVEA MEN CRÈME (75ml) termék és egy multifunkciós szerszám, amellyel (majdnem) mindent meg lehet szerelni!
Nyereményjáték termékminta részletek

Regisztrálj és nyerj!