Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy 10.000,- Ft értékű édességkosarat!

Nyerj álomerkélyt az Ikeával!

Nyereményjátékok 2015
Szeretnél reggelente az erkélyeden kávézni, esetleg arról álmodozol, hogy olvasósarkot alakíts ki rajta? Játssz velünk, hogy az IKEA lakberendezője újjávarázsolhassa az erkélyedet!
A vízparti üdülés kétségtelenül nagyszerű időtöltés, egy hangulatos erkélyen azonban a városban is kellemesek a nyári esték. Néhány egyszerű lakberendezési megoldással és stílusos kültéri kiegészítővel egy kis méretű, belvárosi erkély is az otthon kedvenc részévé válhat, ahol élvezetesek a kint töltött percek, és akár a kültéri holmik rendezett tárolására is lehetőség nyílik.
Szeretnénk megmutatni a kis méretű, városi erkélyekben rejlő lehetőségeket, ezért nyereményjátékot hirdetünk: olyan pályázók jelentkezését várjuk, akik kis méretű (max. 10 m2-es) erkélyüket szeretnék formába hozni a nyári szezonra az IKEA lakberendezési szakértőjének segítségével.
A nyertes nem csak egy igényei szerint kialakított lakberendezési tervet kap ajándékba egy személyes konzultációt követően, hanem 100.000 Ft értékű kültéri bútort és kiegészítőt is az IKEA 2015-ös kültéri kollekciójából.



Nyereményjáték és részletek





 http://ingyenestermekek.blogspot.hu/

Regisztrálj és nyerj!