Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy szendvicssütőt!

Nyereményként egy kétszemélyes toszkán hétvégét + szimbolikus esküvőt vagy eskümegerősítést (szállás reggelivel, ceremónia) sorsolnak

A Toszkánai esküvő az év legromantikusabb vígjátéka, amely elrepít a csodálatos Toszkánába, ahol másfél óra romantika és nevetés vár a nézőre. Ha megnézed a filmet még nyerhetsz is egy toszkán hétvégét.
2015. május 15.-ig minden Mozinéző, aki szeretne részt venni a Promócióban, a megváltott jegyet  névvel és telefonos elérhetőséggel postai úton elküldi a szervező címére, postai elérhetőségére, vagy szekennelt, fénykép formátumban elektronikus úton megküldi a következő elérhetőségekre:
A nyeremény:
Nyereményként egy kétszemélyes toszkán hétvégét + szimbolikus esküvőt vagy eskümegerősítést (szállás reggelivel, ceremónia) sorsolunk ki 
2015. április 09. és 2013. május 15. 


nyereményjátékok 2015
Nyereményjáték

Regisztrálj és nyerj!