Az http://ingyenestermekek.blogspot.hu/ blog csak összegyűjti a termékmintákat és nyereményjátékokat hirdető oldalakat, és lehetőségeket. Nem mi szervezzük a nyereményjátékokat és a termékmintákat se tőlünk kérjétek, hanem regisztráljatok a bejegyzésekben szereplő oldalakon. A nyereményjátékok linkjeit mindig a bejegyzés végén találjátok a Nyereményjáték és részletek linken.
Sok szerencsét!

Kiemelt bejegyzés

Nyerj egy szendvicssütőt!

Goodiebox: meglepetés a kutyádnak!

Nyereményjátékok 2015 
Bármilyen  aranyosan kéregetnek a kutyusok a konyhában, sajnos mindenből azért nem kaphatnak, hiszen a felelős gazdinak ügyelnie kell a kutya egészségére. Egy szerencsés kutyust most kárpótolunk ezért a sok tiltószóért, és megajándékozzuk egy Goodiebox Plus meglepetés dobozzal, amit a goodiebox.hu ajánlott fel.
Nyerd meg te az értékes meglepetés dobozt!
Ahhoz, hogy a te kutyád jusson hozzá az értékes meglepetés dobozhoz, nem kell mást tenned, mint a szabályzatnak megfelelően feltölteni nekünk egy kipróbált, képes ételreceptet, amin a kutyád is látható, azután megvárni a sorsolást, ahol a szabályzatnak megfelelően feltöltött receptek beküldői között kisorsolunk egy szerencsés gazdit, akinek kutyusa egy Goodiebox Plus  dobozzal lesz gazdagabb!
Beküldési határidő: 2015. május 1.



http://ingyenestermekek.blogspot.hu/

Regisztrálj és nyerj!